Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.01.2010 15:48 - Руса, черна и червена – мечтаното трио
Автор: beibals Категория: Тя и той   
Прочетен: 1987 Коментари: 2 Гласове:
4



Руса, черна или червена? Няма мъж, който да не си е мечтал да бъде с една от трите, а защо не и с всички заедно. Руса, черна и червена е неустоимото трио, което ще докара до лудост мъжете и ще превърне секса в паметно събитие и вълшебен подарък.Всяка жена има свое специфично излъчване, чар, сексапил, темперамент, за които често говори цветът на косата й. Той издайнически подсказва на противоположния пол с каква жена ще си имат работа – романтичка, страстна палавница или мръсница в леглото. Много мъже изпитват истинска гордост и са смятани за късметлии, ако част от завоеванията им включват триадата от русокоса, чернокоса и червенокоса жена. Не са малко и тези мъже, които си мечтаят не само да бъдат с една от тях, но и да бъдат с трите едновременно.

Представете си само мъж с три самодиви в спалнята. Русокоса красавица по бели жартиери му прави стриптийз и го съблича, червенокоса нимфа му прави перфектна свирка , а чернокоса богиня го завързва за леглото с готовност за бурен и без задръжки садо-мазо секс . Не звучи ли като една от най-смелите мечти и най-красивата и възбуждаща фантазия на мъжете. Колкото и  съвестни съпрузи, добри татковци или пък верни на половинките си да са мъжете, няма как да не се отдадат понякога и на сладките моменти, в които си фантазират какво би било, ако... Това разбира се не трябва да е повод за тревога за нас жените. Ние крадем време за себе си, грижим се за външния си вид, искаме да сме възможно най-сексапилни дори, когато сме навън без половинката ни, обичаме да ни правят комплименти, особено чуждите мъже, и да се обръщат след нас по тротоара, харесва ни да флиртуваме и да съблазняваме представителите на силния пол и пак се прибираме все така щастливи и влюбени в мъжа, който седи на фотьойла и гледа телевизия. Така и мъжете крадат време за себе си, което обаче оползотворяват по доста различен начин от нас жените.
Защо за мъжете харесват женската коса?

Мъжете най-редовно шарят с поглед, като че ли търсят нещо. Всъщност мъжете просто се заплесват по поредната красавица, минала покрай тях. Но само толкова! В повечето случаи те само гледат без да пипат.
Едно от нещата, по които се захласват мъжете е женската коса. Те обожават косата на една жена. Тя е символ на сексапил, грация, женственост, изящество, съвършенство, красота. Мъжете си падат по дълги, прави, къдрави, на кичури, на опашка или пък свободно падащи, веещи се от вятъра и блестящи от светлината на слънцето коси. Женската коса привлича мъжете и с цвета си, като всеки цвят се асоциира с даден темперамент.  Косата е отражение на женската същност. Така, когато един мъже е на лов за русокоси, чернокоси или червенокоси жени, той всъщност търси определен характер.

Косата обаче се явява една доста нетрайна база и отправна точка за характеризиране на жените, тъй като представителките на нежния пол сменят цвета на косата си почти толкова често, колкото и настроенията си.Смята се обаче, че когато една жена реши драстично да смени цвета на косата си, това е знак, че се се е променило нещо коренно в разбиранията, чувствата, настроенията, желанията и въобще нещо се е преобърнало в живота й. А цветът на косата е проекция на новото Аз на всяка жена.
Русокоса красавица 

Ако на мъж се предостави възможност даimage избира между жена с руса и жена с кафява коса например, при еднакви други качества – обаяние, интелект, ръст, гръдна обиколка и т.н., неоспоримо изборът ще клони към блондинката . Тя се възприема като истинска секс-бомба.

Русият цвят говори и за една нежна натура, красива по своята външност и характер, съвършена в движенията, израз е на изтънченост и изящество. Русите жени са великодушни, грижовни и често са щастливи в семейния живот. Когато видим жена с платинено руса коса, една от асоциациите ни е свързана с романтика, чистота, непорочност и ангелска красота. Но, както се казва, „тихите води са най-дълбоки“. Съвсем невинната красавица може да е истински талант в леглото с разкрепостено сексуално поведение. С две думи, може да си имате работа с мръсница за една нощ .

Златисто русата коса си е истинско богатство за всяка жена, която е притежава. А мъжът, чиято жена е руса, е смятан за истински щастливец заради съкровището, което е извоювал. Русите жени се смятат за „скъпо“ удоволствие. Вероятно всеки един човек поне веднъж в живота си е въздъхвал с думите: „Ех, каква руса мадама с каква мутра е!“ Да, определено повечето блондинки се смятат за гледани и глезени жени – същински мутреси. Мъжете харесват русокосите жени и ги смятат за флиртаджийки, търсещи развлечения, и палавници в леглото. Да сте с руса коса означава да поддържате перфектна физическа форма и изряден външен вид, тъй като русата коса привлича като магнит вниманието върху вас. Мъжете се захласват по русото така, както по високите токчета, изрязаните деколтета и късите поли.  Платинено русото истински може да завърти главата на мъжете и да ги остави без думи.

Чернокоса богиня

Тя е мистериозна, елегантна, изтънчена. В съчетание със зелени очи, жената с черна коса прилича на истинска пантера - дръзка, хладнокръвна и енергична в живота, а защо не и в секса.
Мъжете със сигурност няма да подминат току така една чернокоса богиня, изпречила им се на пътя. Представителите на мъжкия пол възприемат чернокосите богини като жени, които са улегнали, зрели и знаят какво искат в леглото и във всяко едно отношение в живота.

Мъжете, които си търсят „госпорадки“ в леглото обикновено си харесват чернокоси жени, тъй като те имат силен характер и воля. Те са доста проницателни и бързо и умело преценяват мъжете, които се опитват да им свалят звезди. Чернокосата жена не е толкова сговорчива и наивна, колкото една блондинка може да бъде. Ако мъж пожелае чернокоса богиня то той несъмнено е изправен пред сериозно изпитание. Жената с черни коси трудно ще се остави в ръцете на мъж просто така, без да го познава из основи.

Чернокосата жена рядко ще капризничи, но и рядко ще угажда на мъжа до себе си и ще го издига на пиедестал. Тя е умерена във всичко – чувства, действия, емоции.Червенокоса нимфа

imageТези жени са преди всичко страстни.
Огненият им темперамент, който няма как да не проявят и в леглото, се харесва от много мъже, които обичат бурните емоции. Червенокосите жени се забелязват отдалече, те са неустоимо красиви като истински нимфи, а цветът на косата им „крещи“ и лесно запленява и омагьосва мъжете. Червената коса е запленяваща и сексапилна.

Има нещо наистина мистично в червенокосите жени. В миналото те са смятани за вещици, зли магьосници и хората са се страхували от тях, затова са ги изгаряли на клада. Червената коса се е считала за аномалия и нещо свръхестествено и прокълнато. А в днешно време просто мъжете изпитват страхопочитание към тях. Червеният цвят ги кара да потръпват, но неустоимо ги и примамва.

Червенокосите жени са доста непокорни и трудно могат да бъдат обуздани. Внимавайте да не си навлечете гнева й, тъй като те са една истинска стихия. Червената коса говори и за увереност, самочувствие и борбеност. От червенокоса жена може да очаквате само изненади, хубави или лоши, така че имайте едно на ум. Червенокосата жена е истински пожар и се хвърля във всичко с хъс и дързост.  Тя лесно поема риск. Без много да се замисля се впуска в бурна връзка с прелестен мъж и също толкова бързо понякога угасва и страстта й към него. Червенокосата жена се счита и за греховна. С червена коса е изобразявана и Ева, която напуска Райската градина заради грехопадението си.

При всички положения косата си е силно оръжие за съблазняване. Трите изброени цветове на косата имат притегателна сила за мъжете, защото крият в себе си някаква уникалност, потайност, сексапил. Доста мъже си имат идеал за жена (руса, висока, червенокоса и т.н.), така както някои жени си падат само по тъмнокоси, синеоки, мургави, мускулести и т.н.

Огнено червената, катранено черната и платинено русата коса рядко или почти никога са плод на природата и може би това е причината да бъдат така привлекателни за мъжете. Но тъй като, вървейки по улицата, мъжете не се намират в супермаркети, които предлагат жени, рядко се придържат към претенциите си за руса, червенокоса или чернокоса и се влюбват в жена, чиято магия не се излъчва само от косата й, а от цялата й същност.



Тагове:   трио,


Гласувай:
4



1. tutankhamon661 - beibals
22.01.2010 00:38
много хубав постинг!
велико тайнство е жената! а пък ако и в леглото я бива, може цял живот да си останеш на колене пред нея!
цитирай
2. анонимен - хахахахахахахахахахах
30.06.2010 17:02
на колене с наколенки на д-р Ливаинс:)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: beibals
Категория: Новини
Прочетен: 125145
Постинги: 47
Коментари: 87
Гласове: 251
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031