Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.11.2009 21:51 - Пет типа жени, от които да бягаш
Автор: beibals Категория: Тя и той   
Прочетен: 1877 Коментари: 1 Гласове:
7



Идеалната жена съществува само в представите ни. Има различни типове жени – брюнетки, блондинки, червенокоси, умни, глуповати, материални, скромни... Перфектни жени обаче няма.

Още от детска възраст трябва да се примириш, че няма да срещнеш жена, която да има перфектна фигура, съвършено лице, не гледа само парите, винаги е на разположение, когато имаме нужда и не ни се мярка, когато не сме на кеф, прави й се секс точно, когато пожелаем, не иска секс, когато сме се напили като свине, не ни се сърди, когато закъсняваме и искаме да сме само с приятелите...  Та с една дума – такова животно няма.

Това не означава, че нямаш шанс да намериш наистина супер момиче. Напротив, всеки един от нас може срещне някоя, която ще му пасне. Има обаче някои екземпляри, които трябва да отбягваме, ако искаме да сме спокойни за бъдещето си.
Ето 5 от тях:

Истеричката

Тя започва да вика за най-малкото нещо, изпада в истерия, ако нещо не й хареса и не се притеснява да ти вдига скандали на обществени места. Ако се случи 1-2 пъти и наистина си я бил вбесил, тогава може да го преглътнеш. Но ако е системно и без основателни причини, бягай навреме, докато не се почувстваш, че си част от лудница.

Прекалено чувствителна

Страхотно е да си намериш мило и чувтсвително момиче. Само че не и такова, което плаче от най-малкото нещо, изпада често в депресия и с часове се оплаква на приятелките си как някой я засегнал с нещо, което ти „просто не може да разбереш“. Такова поведение е допустимо само преди да й дойде цикъла. Ако е системно, се приготви за ролята на психоаналитик, а не на партньор.
Винаги е изневерявала досега
Ако си с жена която е изневерявала на всичките си бивши, забрави, че с теб ще се промени. Желанието на човек да бъде с много и различни партньори може да бъде туширано, когато е много влюбен, но при най-малкия проблем или охлаждане на чувствата, веднага се запътва към нечие чуждо легло. Така е и с жените, и с мъжете. Попаднеш ли на такава мадама, си приготви рогата.
Говори за брак и деца от рано
Почти всяка жена рано или късно ще започне да иска сватба, деца, семейство. И това е напълно нормално. Само че не и ако е още на 2рия месец се захласва по булчински рокли и бебета по улиците и ти прави намеци в тази насока. Отворите ли тази тема на 2ря месец, значи това мрънкане те чака занапред. Тя от теб чака само годежния пръстен и сперматозоидите ти. По-надалеч от подобно маниачки. Има време за всичко и то след като е било обмислено и решено от двамата. Пази се да не започне да те изнудва.

„На мама и тате принцесата“

Няма нищо лошо момичето до теб винаги да е получавало всичко от живота, но не и ако това се е отразило безвъзвратно на характера й. Ако поведението й е като на примадона - не се съобразява с никого, мисли, че всички трябва да я чакат и разбират, закъснява често, не е отговорна към ангажиментите си, не се сеща дори да си вдигне чинията от масата, след като се нахраните, иска само да я глезят... Всичко това показва, че си хващап с абсолютна лигла. Помисли дали ще може да имате хармонична връзка и готов ли си да й удовлетворяваш всички капризи. Ако това ти прави впечатление, с времето ще започне да те дразни. Затова по-надалеч от нея!
 



Гласувай:
7



1. vasilan - до сега
01.12.2009 12:04
все на такива попадам :)))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: beibals
Категория: Новини
Прочетен: 125317
Постинги: 47
Коментари: 87
Гласове: 251
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930