Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.11.2009 10:47 - Шест погрешни мъжки представи за женската сексуалност
Автор: beibals Категория: Тя и той   
Прочетен: 974 Коментари: 0 Гласове:
1



image


Влизате ли в числото на онези всезнаещи и изкусни любовници, които си въобразяват и са убедени, че знаят всичко за сексуалните потребности на жените, за начините, по които могат да ги доведат до връхната точка на чисто удоволствие? В следващия текст ще откриете някой от най-разпространените грешни разбирания, който мъжете колекционират в своя “енциклопедичен справочник” на тема секс.


Грешка No. 1: Вие сте убедени, че знаете това, от което тя има нужда!
Много от мъжете си въобразяват, че техните настоящи партньорки харесват всичко онова, което бившите им гаджета са обичали. Ние разбира се няма да се излагаме пълни доказателства подкрепящи тезата, че всички жени се различават твърде много една от друга, просто ще ви я припомним.
Ако за вашата бивша приятелка е било изключително възбуждащ страстният секс под душа, то това може да не е сред предпочитаните практики на настоящата ви приятелка, която се наслаждава на нещо коренно различно.


Грешка No. 2: Наистина ли притежавате всичко онова, от което тя се нуждае?
Разбирането за женския оргазъм може да се възприема като сложно, комплексно понятие. Някой жени могат да достигнат до серия от оргазми за изключително кратък период от време, нещо отиващо отвъд бързината на всеки език или пръст.

Малките електрически приспособления могат да помогнат! Но мъжете обикновено мислят, че жените, които достигат до оргазъм само с вибратор имат сериозен проблем.


Експертите в сферата на сексуалността и на интимните взаимоотношения, съветват мъжете да променят своето негативно отношение към вибраторите: “Вибраторът може да бъде ваш помощник или асистент, а не заместник на мъжествеността ви".

Грешка No. 3: Жените усещат и преживяват сексуалния акт, както мъжете.
Дори усещането при проникването на мъжа в жената, е коренно различно при двата пола. Истината е, че за повечето жени, вътрешната част на влагалището е много по-малко чувствителна на стимулация, от останали по-външни части. Нещо повече, дори дълбокото и бързо проникване, може да бъде не толкова приятно за жените, колко за мъжете, тъй като жената би могла да се изпитва усещане подобно на това някой да я рита в стомаха.

Грешка No. 4: Познавате ли изцяло женската анатомия?
Повечето мъже за запознати с женския клитор, знаят къде могат да го намерят и въпреки това, те много често нямат представа и не разбират каква е неговата функция. Голяма част от представителите на силния пол все още споделят убеждението, че жените могат да достигнат до оргазъм само чрез вагинално проникване. Въпреки "сексуалната революция", която изтъква важността на клиторната стимулация преди повече от три десетилетия, мъжете често не обръщат внимание на фактите.
Ето защо, сексолозите съветват, да отделите повече внимание на женския клитор по време на сексуалния акт – обсъдете начина и степента със своята партньорка.


Грешка No. 5: Тя не е ви желае, когато...

Тази грешка частично се обвързва с предходната. а именно, че жените се различават по бързината, с която се „подмокрят”. Някой са по-бързи в това отношение, други по-бавни. В повечето случаи това зависи от менструалния цикъл, стреса, медикаментите, които те приемат. Фактът, че някоя жена не толкова „мокра”, колкото ви се иска и смятате че трябва да бъде, не означава, че тя не ви харесва или не ви желае силно.

Грешка No. 6: Мълчанието е злато!

Вие не трябва да бъде тихи по време на сексуалния акт. Ако често го правите, как мислите, че вашата партньорка би разбрала какво ви харесва повече и какво по-малко? Комуникацията е най-важното нещо за доставяне на максимално количество удоволствие.
Това, разбира се, не означава, че трябва да вземете ръката на приятелката си в своята и неотменно да я следвате. Поговорете с нея, тя може да ви покаже правилният път към постигане на оптимално количество удоволствия – например може просто да си поприказвате за нещата, които харесва тя и за онези, които предпочитате вие.


Тагове:   мъжки,   шест,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: beibals
Категория: Новини
Прочетен: 125147
Постинги: 47
Коментари: 87
Гласове: 251
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031